ADANA / SEYHAN - Orhangazi Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşku ile kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda kutlanmışır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yıldız kız ve Erkek Hentbol Takımlarımız Adana şampiyonu oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni gerçkeleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni N*****  K*****  İ*****’in rehberliğinde Görsel Sanatlar Sergisi hazırlanmıştır. Resim sergimizin açılışı yapılmış olup sergimiz yıl sonuna kadar açık tutulacaktır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz yıldız kız-erkek ve küçükler kız-erkek hentbol takımlarının okul sporları kapsamında elde ettikleri başarılardan ötürü İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Süleyman ÖZDEN sporcu ve antrenörlerimizi ziyaret etti.

Ock

Okulumuz, küçük kızlar hentbol il birincisi ve küçük erkekler il üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri TÜYAP kitap fuarını ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 1.  dönem  genel veli toplantısı  ve okul aile birliği başkanlığı seçimi geçekleştirldi. Yeni okul aile birliği yöneticilerimize başarılar diliyoruz. Toplantıya katılan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.